Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Kamishi: Kam punuar në SHIK, Krasniqin do ta padis

Shko poshtë 
AutoriMesazh
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

<b>Postime</b> Postime : 9044

Kamishi: Kam punuar në SHIK, Krasniqin do ta padis  Empty
MesazhTitulli: Kamishi: Kam punuar në SHIK, Krasniqin do ta padis    Kamishi: Kam punuar në SHIK, Krasniqin do ta padis  I_icon_minitimeFri Apr 15, 2011 7:40 am

Deputeti i PDK-së në Kuvendin e Kosovës, Bekim Haxhiu, i njohur me nofkën Kamishi, ka rrëfyer për herë të parë angazhimin e tij shumëvjeçar me SHIK-un. Në emisionin Interaktiv të KTV-së, Haxhiu ka zbuluar rolin e tij në SHIK, që ka qenë “mbledhja e informatave për veprimtari të ndryshme”, e që i janë dërguar shefit, Kadri Veseli, i cili, sipas tij, më pas i ka dërguar tek institucionet shtetërore, pavarësisht se cila parti ka qenë në pushtet.
Haxhiu ka mohuar kategorikisht mundësinë që SHIK-u të ketë bërë krime pas luftës, duke thënë se ky shërbim i ka shërbyer shtetit dhe se ai ndjehet shumë krenar me punën që ka bërë aty. Haxhiu ka treguar sesi pjesëtarët e SHIK-ut janë trajnuar nga agjencitë e huaja të inteligjencies, duke përfshirë atë amerikane.

Ai ka folur edhe për përplasjen e vazhdueshme me deputetin e Vetëvendosjes, Florin Krasniqi, për të cilin ka thënë se do të kërkojë nga Prokuroria e Kosovës, ajo Speciale e edhe FBI, të nisë hetimet kundër tij. Haxhiu ka thënë se Krasniqi duhet të shpjegojë milionat e fituara gjatë dhe pas luftës dhe punën e termocentraleve. /Telegrafi/

Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Kamishi: Kam punuar në SHIK, Krasniqin do ta padis
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Geci për çdo gjë fajëson SHIK-un
» PDK-ja akuzon rëndë Florim Krasniqin
» Haxhiu padit Florin Krasniqin
» LDK akuzon Krasniqin se po bën eliminime politike
» Dell e akuzon Krasniqin se po sfidon miqtë e Kosovës