Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

iPhone 5 me dizajn të vjetër, e antenë të re?

Shko poshtë 
AutoriMesazh
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

<b>Postime</b> Postime : 9044

iPhone 5 me dizajn të vjetër, e antenë të re?  Empty
MesazhTitulli: iPhone 5 me dizajn të vjetër, e antenë të re?    iPhone 5 me dizajn të vjetër, e antenë të re?  I_icon_minitimeTue Apr 19, 2011 8:29 am

Deri më sot, ne kemi dëgjuar pak gjëra për gjeneratën e re të iPhone, përkatësisht modelin më të ri, të shumë-pritur nga të gjithë – iPhone 5.
Ndërsa disa prej thashethemeve që lidhen me këtë telefon flasin për madhësinë e ekranit, e cila ende nuk dihet nëse do të jetë më e madhe, si dhe faktin se iPhone 5 nuk do ta ketë opsionin e pagesave mobile, të njohur si NFC.

Mirëpo, tani disa analistë të teknologjisë thonë se dizajni i modelit të ri të iPhone nuk do të ndryshojë aspak, mirëpo që karakteristikat e reja që do të përfshihen në modelin e ri të telefonit të Apple, janë; kamera me 8 mega-piksel, procesori i njëjtë sikurse në iPad 2, A5, antenën e përmirësuar, si dhe versionet e rrjetit për GSM dhe CDMA.

Disa burime brenda kompanisë Apple, si dhe disa të tjera që lidhen me kontraktorët e kësaj kompanie, thonë se Apple do të fillojë prodhimin masiv të iPhone 5 gjatë muajit shtator të këtij viti. / Telegrafi /

Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

iPhone 5 me dizajn të vjetër, e antenë të re?
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Apple: iPhone i mirë është vetëm iPhone i bllokuar
» Facebook po teston një dizajn të ri
» Letërsia e vjetër
» Çifti më i vjetër në botë
» iPhone 4 me 64GB?

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mjeksia-Grup :: Kendi i Lajmeve :: Teknologjia-
Kërce tek: