Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Vucic: Lidhje s’kam çka po bisedohet në Bruksel

Shko poshtë 
AutoriMesazh
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

<b>Postime</b> Postime : 9044

Vucic: Lidhje s’kam çka po bisedohet në Bruksel  Empty
MesazhTitulli: Vucic: Lidhje s’kam çka po bisedohet në Bruksel    Vucic: Lidhje s’kam çka po bisedohet në Bruksel  I_icon_minitimeThu Aug 18, 2011 6:30 am

Aleksandar Vucic, nënkryetari i Partisë Përparimtare serbe, nuk e di se çka do të ndodhë në shtator në bisedimet me Kosovën. “Lidhje nuk kam”, ka thënë ai. “As nuk e kam ditë çka kanë nënshkruar, e as çka kanë fol, e as deri ku kanë shkuar me bisedime. Si mund ta di kur kurrkush nuk flet e as nuk pyet”!
Për idenë e kryetarit të tij, Tomislav Nikolic, se për kushtëzimin “Kosovë ose BE” Serbia duhet të vendos me Referendum, ai thotë se “duhet të respektohet vullneti i popullit” dhe se për këtë "mund të ndryshohet edhe Kushtetuta e shtetit". Ndërkaq, në pyetjen e “VestiOnline” nëse opozita nuk ka forcë të thotë se çfarë të bëhet me Kosovës, prandaj përgjegjësinë po e bartë te qytetarët, Vucic përgjigjet: “Çka mendoni ju, se populli nuk e di se çka do. Sikur ata analfabetët nuk po dinë nëse e duan shtetin e tyre, e ata që janë gjoja pak më të lexuar po e dinë. Qëkur zëri i dikujt vlen sa i pesë të tjerëve”.

Vucic është konfuz, dhe në fund të intervistës thotë se nëse partia e tij vjen në pushtet, megjithatë nuk do të vije deri te referendumi.

“Ka qenë veç një fjalë (referendumi) në një intervistë dhe të gjithë qojnë pluhur. Kemi thënë se nëse na kushtëzojnë nëse duam në Evropë ose ta mbajmë Kosovën, atëherë do ta shpallim referendumin... Pastaj, pse është problem ta pyesim popullin për këtë çështje me rëndësi, kur në Perëndim me referendum vendosin për martesa të homoseksualëve dhe kanalizim”. /Telegrafi/

Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Vucic: Lidhje s’kam çka po bisedohet në Bruksel
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Vucic: Serbët nuk e duan Borkon
» Më 31 gusht bisedohet për demarkacionin me Serbinë
»  Bashkohemi në Bruksel!
» Hoxhaj në vizitë dyditëshe në Bruksel
» Pikat doganore negociohen në Bruksel