Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Hap para drejt ndalimit të rrjedhjes së naftës

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Hap para drejt ndalimit të rrjedhjes së naftës Empty
MesazhTitulli: Hap para drejt ndalimit të rrjedhjes së naftës   Hap para drejt ndalimit të rrjedhjes së naftës I_icon_minitimeSat Jun 05, 2010 2:53 pm

Hap para drejt ndalimit të rrjedhjes së naftës F.0604212231541_m
Për herë të parë qëkur filloi rrjedhja e naftës në Gjirin e Meksikës më shumë se gjashtë javë më parë, inxhinierët me sukses kanë kaluar një pjesë të naftës në një anije në sipërfaqe.
Rojet bregdetare amerikane thanë se një kapak që BP vendosi mbi pusin nënujor po mbledh naftë në shkallën një mijë fuçi në ditë.

Kjo është ende megjithatë një sasi e vogël krahasuar me sasinë e naftës që shkon në det, por BP thotë se shpreson se sistemi i ri do të bëjë që nafta që rrjedh të shkojë te cisternat që janë në sipërfaqe.

Obama i zemëruar për gjendjen

Presidenti Obama ka thënë se ka vendosur ta shtyjë vizitën e tij të planifikuar për në Indonezi dhe Australi.

Ky vendim për shkak të zemëratës së krijuar në Amerikë për katastrofën e shkaktuar nga rrjedhja e naftës në Gjirin e Meksikës nga një pus i kompanisë British Petrolium, BP.

Pusi ka më shumë se gjashtë javë që rrjedh naftë në det duke ndotur shtetet përreth.

Zoti Obama do të vizitojë zonën e prekur nga ndotja dhe ka shprehur zemëratën e tij ndaj British Petrolium-it. Kompanisë i është dërguar një faturë e kostos së dëmit të shkaktuar. /bbc/
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Hap para drejt ndalimit të rrjedhjes së naftës
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Alarm në Japoni pas rrjedhjes së plutoniumit
» Bie çmimi i naftës
» Çmimet e naftës, kërcënim për ekonominë
» Venezuela me rezervat më të mëdha të naftës
» Naftëtari paralajmëroi BP për rrjedhjen e naftës