Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Bëhu e bukur me syze!

Shko poshtë 
AutoriMesazh
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

<b>Postime</b> Postime : 9044

Bëhu e bukur me syze!  Empty
MesazhTitulli: Bëhu e bukur me syze!    Bëhu e bukur me syze!  I_icon_minitimeSat Dec 03, 2011 3:41 pm

A e di se kur vëni syze sytë marrin një pamje magjike, në qoftë se di t'i grimosh mirë?

Ja se çfarë duhet të mësosh:

1. Me një brushë të vjetër të maskarasë krehi vetullat, të cilat më parë duhet t'i kesh ndukur.

2. Qit korrektorin me nuancë ngjyrë më të shkëlqyeshme se teni në rajonin e ndjeshëm të syve.

3. Hijesimin ngjyrë neutrale të gështenjtë qite në kapakë nën vetulla.

4. Me laps të bardhë më parë rregulloje syrin dhe atëherë bëre një linjë të hollë me laps të zi në skajin e jashtëm.

Rezultati do të jetë i përsosur!

/Telegrafi/
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Bëhu e bukur me syze!
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Këshilla për dhëmbë të bukur
» Dhjetë ishujt më të bukur artificialë
» Sauditët rizgjedhin dhinë më të bukur