Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Alfa Giulietta automjeti më i sigurt në klasën e tij

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Alfa Giulietta automjeti më i sigurt në klasën e tij Empty
MesazhTitulli: Alfa Giulietta automjeti më i sigurt në klasën e tij   Alfa Giulietta automjeti më i sigurt në klasën e tij I_icon_minitimeWed Jun 09, 2010 2:37 pm

Alfa Giulietta automjeti më i sigurt në klasën e tij F.0608110655785_m

Automjeti i ri Giulietta është më i sigurti në klasën e vet, lavdërohen në Alfa pas rezultateve të testimeve të cilat i ka kryer agjencia e pavarur evropiane për siguri - Euro NCAP.
Giulietta i ka merituar 87 prej 100 pikëve totale për siguri, duke bërë për vete 97 për qind të pikëve për mbrojtje të rriturve, 85 për qind për mbrojtje të më të vegjëlve dhe 63 për qind për mbrojtje të kalimtarëve.

Për titullin e automjetit më të sigurt në pjesën më të madhe Giulietta mund t’i falënderohet pikëve të fituara për pajisjet e sigurisë të cilat vijnë në pajisje serike qysh nga modeli më bazik. Ky çmim për ekipin e Alfas është edhe më i madh, kur merret parasysh se në vitin 2009 Euro NCAP i ka ashpërsuar edhe më tepër kriteret e sigurisë.

Prodhuesi italian i ka fituar 86 për qind të pikëve për shkak të integrimit të ABS-it dhe ESP-it, si dhe gjashtë jastëkëve të ajrit, prej të cilëve dy janë për vozitësin dhe bashkë-vozitësin si dhe për shkak të diferencialit elektronik Q2 me rrëshqitje të kufizuar. Giulietta po ashtu ka fituar pikë edhe për gjeneratën e dytë të sistemit SAHR i cili zvogëlon mundësinë e lëndimeve nga goditjet në dyer.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Alfa Giulietta automjeti më i sigurt në klasën e tij
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Super-automjeti i McLaren - 200.000 euro
» Automjeti evropian i vitit bëhet limuzinë
» Konfiskohet automjeti nga i cili u vra Enver Zymberi
» Kurti: Thaçi e ka të sigurt pushtetin
» Të sigurt për rivendosjen e doganave në veri