Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Juan Manuel Santos, presidenti i ri i Kolumbisë

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Juan Manuel Santos, presidenti i ri i Kolumbisë Empty
MesazhTitulli: Juan Manuel Santos, presidenti i ri i Kolumbisë   Juan Manuel Santos, presidenti i ri i Kolumbisë I_icon_minitimeTue Jun 22, 2010 7:13 am

Kandidati i partisë në pushtet në Kolumbi, Juan Manuel Santos, ka fituar raundin e fundit të zgjedhjeve presidenciale në Kolumbi. Santos mundi rivalin e tij të Partisë së Gjelbër, Antanas Mockus, me më shumë se 40 përqind.
Santos ka të njëjtën politikë të vijës së ashpër si edhe presidenti që po largohet Alvaro Uribe për çështjet e sigurisë.

"Ne kemi qenë të vendosur në luftën kundër terroristëve dhe trafikantëve të drogës. Dhe pas datës 7 gusht ne do të jemi akoma edhe më të vendosur. Ne kërkojmë lirimin pa kushte të të gjithë pengjeve. Qeveria ime do ti mbajë dyert e hapura për të gjithë ata që duan të heqin dorë nga terrorizmi dhe që kërkojnë të rikthehen në shoqëri. Por po përsëris këtë paralajmërim për FARC dhe grupe të tjera të dhunshme. Koha juaj ka marrë fund", tha presidenti i ri i Kolumbisë. /bbc/
Juan Manuel Santos, presidenti i ri i Kolumbisë F.0621105403722_m
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Presidenti i ri gjerman do të zgjidhet më 30 qershor
» Juan: Te Flamengo, pasi të më përfundojë kontrata
» Ish-presidenti, i gjysmëprivilegjuar
» Petrovic u prit nga presidenti kroat