Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Kastro pranon se ka dhënë dorëheqje nga kryesimi i partisë

Shko poshtë 
AutoriMesazh
A.Z™
Moderator/e
Moderator/e
A.Z™

<b>Postime</b> Postime : 2150

Kastro pranon se ka dhënë dorëheqje nga kryesimi i partisë  Empty
MesazhTitulli: Kastro pranon se ka dhënë dorëheqje nga kryesimi i partisë    Kastro pranon se ka dhënë dorëheqje nga kryesimi i partisë  I_icon_minitimeWed Mar 23, 2011 7:37 am

Kastro pranon se ka dhënë dorëheqje nga kryesimi i partisë  22kastro4

Havana, 22 mars - Fidel Kastro tha se ka dhënë dorëheqje pesë vjet më parë nga të gjitha pozicionet zyrtare, përfshirë këtu edhe postin e kreut të Partisë Komuniste të Kubës.
Kjo është hera e parë që 84-vjeçari thotë se nuk e kryeson partinë, të cilën e ka udhëhequr që nga krijimi i saj më 1965, raporton REL.
“Kur isha i sëmurë në vitin 2006, unë dhashë dorëheqje nga të gjitha postet shtetërore dhe politike, duke përfshirë edhe atë të sekretarit të parë të partisë, dhe kurrë nuk kam bërë përpjekje t’i ushtroj këto role përsëri”, thuhet në një shkrim të Kastros të botuar sot.
Në ueb-faqen e Partisë Komuniste, Katsro vazhdon të renditet si sekretar i parë i partisë, ndërsa vëllai i tij, presidenti Raul Kastro, si sekretar i dytë.
Komentet e Fidel Kastros vijnë vetëm disa javë para kongresit të partisë, ku pritet emërimi i udhëheqësit të ri.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Kastro pranon se ka dhënë dorëheqje nga kryesimi i partisë
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Fidel Kastro s’është më shef i partisë kubaneze
» Gentilini: Shtyrja e takimit për t’iu dhënë kohë palëve
» Kryesia e LDK-së: Mendimi ndryshe nuk nënkupton kreun e partisë
» Krasniqi: Thaçi ka thyer statutin e partisë
» Presidenti i Jemenit i gatshëm të japë dorëheqje