Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

“Koleksion me çudira„

Shko poshtë 
2 posters
Shko tek faqja : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutoriMesazh
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster

<b>Postime</b> Postime : 9044

“Koleksion me çudira„ - Faqe 4 Empty
MesazhTitulli: Re: “Koleksion me çudira„    “Koleksion me çudira„ - Faqe 4 I_icon_minitimeFri Apr 22, 2011 6:37 am

Fëmijët ikin nga shtëpia për tu martuar në Afrikë
Një vajzë dhe një djalë prej gjashtë dhe shtatë vjetësh, të dashuruar “deri në vesh”, kanë ikur nga shtëpitë e tyre në ditën e parë të këtij viti, të vendosur që të martohen në Afrikë, ka njoftuar të hënën policia gjermane.

Gjashtëvjeçari Mika dhe shtatëvjeçarja Anna-Lena, vajza e të dashurës së re të babait të tij, “duhen shumë dhe kishin vendosur të martohen në Afrikë, ku është ngrohtë, e për dëshmitarë kishin marrë motrën më të re të Anna-Lenas, Anna-Bell", ka thënë zëdhënësi i policisë lokale.

Të tre fëmijët në mëngjesin e 1 janarit kanë paketuar rrobat e tyre dhe kanë lëshuar shtëpinë në një paralagje të Hannoverit derisa prindërit e tyre po flinin.

Ata kishin shkuar në stacionin hekurudhor të qytetit në mënyrë që me tren të nisen për në aeroport. Pasi që fëmijët kanë qenë të vetëm në peron, ata i kanë tërhequr vëmendjen personelit të cilët edhe e kanë alarmuar policinë.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

MesazhTitulli: Re: “Koleksion me çudira„    “Koleksion me çudira„ - Faqe 4 I_icon_minitimeFri Apr 22, 2011 6:37 am

Preferon më shumë burgun se shtëpinë e prindërve
Një i dënuar disa herë, i cili ishte lëshuar nga burgu së bashku me etiketën elektronike të sigurisë në dorë, ka kërkuar që ta kthejnë sërish në burg sepse nuk mundi të durojë jetesën me prindërit e tij.

Hajnit të dënuar 30-vjeçar, Guido Beneventi, i është zvogëluar dënimi me kushtin që ai të qëndrojë në shtëpinë e nënës dhe babait të tij në Palermo të Italisë jugore.

Por ai ka thënë se prindërit e tij vazhdimisht i mbanin ligjërata për jetën e tij me krim dhe filluan ta urdhërojnë atë “si një fëmijë” duke i thënë të pastrojë dhomën ku flinte.

Pas një varg zënkash, ai shkeli kushtet e lirimit dhe shkoi në stacionin policor ku kërkoi të arrestohet.

"Ju jeni shpëtimtarët e mi", u ka thënë ai policëve derisa po e dërgonin atë në burgun Ucciardone. Thjesht nuk do të mund të duroja më me ta”, ka thënë ai .

"Ata gjatë tërë kohës më thoshin se sa i padobishëm jam duke më ligjëruar dhe duke më udhëzuar për të kryer punët e shtëpisë. Më dukej se vetja se isha fëmijë sërish. Burgu prapëseprapë është më i mirë", ka përfunduar ai.
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

MesazhTitulli: Re: “Koleksion me çudira„    “Koleksion me çudira„ - Faqe 4 I_icon_minitimeFri Apr 22, 2011 6:38 am

Djaloshi gjashtëvjeçar tenton të vozisë për në shkollë
Një djalosh gjashtëvjeçar amerikan të cilit i kishte ikur autobusi tentoi të voziste automjetin e familjes për në shkollë, por bëri aksident rrugës.

Policia ka thënë se djaloshi, nga qyteti Richmond i shtetit të Virginias, ka pësuar vetëm lëndime të vogla, dhe eventualisht ka arritur në shkollë pas një kontrolli spitalor.

Policia ka shtuar se djaloshi, identiteti i të cilit nuk është zbuluar, është vonuar në autobusin e shkollës, prandaj kishte vendosur të merr çelësat e automjetit Ford Taurus të familjes dhe të vozis drejt shkollës derisa e ëma e tij po flinte.

Ai doli nga rruga disa herë para se të godiste bregun e një lumi dhe një shtyllë të telefonisë fikse. Policia ka thënë se ai nuk po bartte rripin e sigurisë.

"Ai ishte shumë i vendosur që të arrijë në shkollë", ka thënë sherifi lokal Chuck Wilkins. "Kur doli nga automjeti, ai filloi të ecë drejt shkollës. Ai nuk donte të mungojë gjatë mëngjesit dhe orës së edukatës fizike", ka shtuar sherifi.

Prindërit e tij janë akuzuar për rrezikim të fëmijës, raporton gazeta Daily Telegraph.
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

MesazhTitulli: Re: “Koleksion me çudira„    “Koleksion me çudira„ - Faqe 4 I_icon_minitimeFri Apr 22, 2011 6:38 am

Britaniku deh qenin e më pas e rrah
Njeriu i cili i ka dhënë birrë dhe vodkë qenit e më pas e ka keqtrajtuar, ka marrë dënimin për sjellje të brutale ndaj kafshëve dhe kështu është bërë njeriu i parë që është dënuar për dehje të qenit.

Kuzhinieri i papunë 31-vjeçar, Andrew Wilson, e ka shtyrë qenin e tij, bulldogun amerikan Bronx të pijë birrë dhe vodkë e më pas e ka rrahur.

Wilsonin e ka lajmëruar në polici një kalimtar i rastit i cili e ka parë qenin se si derdhte gjak derisa rrinte i shtrirë në rrugë.

“Qeni ka pasur aq sasi të madhe të alkoolit në gjak sa do ta rrëzonte përtokë një njeri, e lere më një kafshë”, ka deklaruar policia në Bristol të Britanisë së Madhe ku ka ndodhë kjo ngjarje jo e zakonshme.

“Wilson i ka dhënë qenit birrë Stella Artois dhe vodkë, dhe më pas e ka goditur që është një brutalitet i paparë ndaj kafshëve”, kanë shtuar nga policia.

Andrew Wilson është dënuar ashtu që nuk guxon të mbajë kafshë të gjallë në shtëpi për një vit rresht dhe do të jetë i detyruar të bëj 150 orë punë bamirësie
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

urdhërojnë kryetaren e komunës të shkoj të pushojë
Kryetarja e komunës së një qyteti jo larg Los Angelesit ka marrë një urdhër të pazakontë nga Këshilli i Qytetit. Asaj i është ndaluar puna jashtë orarit dhe qëndrimi në zyre deri në orët e vona.
Këshilli i Qytetit të South El Monte, një vendi rreth 20 kilometra larg Los Angelesit, zyrtarisht ia ka ndaluar kryetares ambicioze të qytetit punën në zyre deri në orët e hershme të mëngjesit. Prej tani e tutje Blanca Figuero do të duhet të largohet nga zyra deri në orën 23 pa marrë parasysh sa ajo mendon se duhet të punojë më shumë për të mirën e qytetarëve të saj.

Për kryetaren vendimi është simpatik, mirëpo, siç thotë, dita i shkon nëpër takime, derisa posta elektronike çdo ditë është e mbushur përplot me pyetje dhe kërkesa të qytetarëve, e kryesisht ato kanë të bëjnë me situatën e tanishme ekonomike. Kështu Blanca mbetet në punë deri në orët e hershme të mëngjesit për t’iu përgjigjur të gjitha pyetjeve, që, sipas mendimit të anëtarëve të Këshillit të qytetit, të cilët janë të brengosur për shëndetin e saj – është e patolerueshme.
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

Gruaja 128 vjeçare nga Uzbekistani, mund të jetë më e moshuara
Një grua 128 vjeçare në Uzbekistan mund të jetë personi më i moshuar në botë, ka thënë një zyrtar i Ministrisë së punëve të brendshme të këtij shteti.
Zyrtari, i cili nuk është bërë publik, ka thënë se derisa gruaja, Tuty Yusupova, mund të jetë personi më i moshuar në botë, mosha e saj ende nuk është njohur zyrtarisht.

Gruaja është një anëtare e respektuar e komunitetit të saj në shtetin e Azisë Qendrore, ka thënë zyrtari.

"Tuty Yusupova i ka bërë 128 vjet këtë vit", ka shtuar ai.

"Njerëzit lokal e respektojnë atë për sinqeritet dhe kreativitet dhe i dëgjojnë këshillat e saj", ka përfunduar zyrtari i shtetit.
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

MesazhTitulli: Re: “Koleksion me çudira„    “Koleksion me çudira„ - Faqe 4 I_icon_minitimeFri Apr 22, 2011 6:39 am

Shefi i zjarrfikësve të Jerusalemit dëshironte të hapte shtëpi publike
Autoritetet kanë suspenduar nga puna shefin e shërbimit të zjarrfikësve të Jerusalemit pasi që është thënë se ai ka tentuar të hap një shtëpi publike në Qytetin e Shenjtë, ka njoftuar Këshilli i qytetit të hënën.
Kryetari i ri i Jerusalem Nir Barkat ka suspenduar shefin e shërbimit të zjarrfikësve Moshe Suissa deri në fund të janarit, derisa ka përshëndetur guximin dhe besnikërinë që ai ka shfaqur gjatë 33 viteve në shërbim, raporton AFP.

Vendimi për të suspenduar Suissan është marrë pasi që policia e ka adresuar tek prokurori i shtetit padinë për tentim të udhëheqjes së një shtëpi publike.

Ai gjithashtu po përballet me akuza se ka angazhuar zjarrfikësit për punë private dhe ka marrë ryshfet.
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

MesazhTitulli: Re: “Koleksion me çudira„    “Koleksion me çudira„ - Faqe 4 I_icon_minitimeFri Apr 22, 2011 6:39 am

Gruaja feston ditëlindjen e gabuar – 106 herë
Një nga gratë më të vjetra të Britanisë së Madhe ka qenë duke e festuar ditëlindjen e saj në ditën e gabuar, për me shumë se një shekull.

Lena Thouless, 106-vjeçare, nga qyteti Bowthorpe në Norwich, ka kaluar tërë jetën e saj duke e festuar ditëlindjen më 23 nëntor.

Por një hulumtim i bërë nga e bija e saj, Lena Brooks, zbuloi se ajo është dashur të fryjë qirinjtë një ditë më herët, shkruan gazeta britanike Daily Telegraph.

Brooks, 55-vjeçare, gjithashtu nga Bowthorpe, ishte habitur kur krejt rastësisht e zbuloi se e ëma e saj në fakt kishte lindur më 22 nëntor.

Ajo e kuptoi këtë nga certifikata e lindjes së nënës së saj dhe ka mbetur e hutuar pse familja gjithmonë e ka shënuar ditëlindjen e saj me një ditë vonesë.

"Ishim të befasuar kur e kuptuam këtë. I kam pyetur të gjithë në familje por askush nuk di të thotë pse ka ndodhur ky keqkuptim. Mirëpo ne do të vazhdojmë të festojmë ditëlindjen e nënës me 23 nëntor sepse kjo është dita që jemi mësuar të gjithë ta festojmë atë", ka thënë zonja Brooks.
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

Si të mashtrohet në analizat e urinës
Dy të arrestuar në California të SHBA-ve janë deklaruar fajtor për shitjen e penisëve artificial të cilët meshkujve u kanë ndihmuar që të mashtrojnë në testet për praninë e drogës në urinë.

George Wills dhe Robert Catalano janë pronarë të kompanisë së internetit Puck Technology e cila ka shitur rekuizita me emrin Whizzinator. Së bashku me organin gjenital artificial janë shitur edhe pajisje për ngrohje dhe urinë artificiale.

Nga zyra e gjykatëses amerikane Mary Beth Buchanan në është njoftuar se qëllimi i Whizzinatorit dhe një rekuizite tjetër me emrin Go Number One është që tu mundësojë pronarëve të tyre të kalojnë pa problem testin e urinës.

Wills e Catalano përballen me dënim prej gjysmë milionë dollarësh.
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

MesazhTitulli: Re: “Koleksion me çudira„    “Koleksion me çudira„ - Faqe 4 I_icon_minitimeFri Apr 22, 2011 6:40 am

Shkencëtarët në anën e marihuanës
Parlamenti britanik ka konkluduar se “bari” është drogë më e fortë sesa që ka qenë një vit më parë dhe e ka vendosur në grupin e opiateve të rrezikshme dhe kështu i ka rritur dënimet për konsumimin e tij.

Shkencëtarët britanikë kanë gjykuar vendimin e qeverisë së tyre që të bëj më të rrepta dënimet për përdorimin e marihuanës.

Në letrën dërguar gazetës “The Guardian” ata thonë se Qeveria injoron këshillat e ekspertëve të vet për këtë çështje dhe se vë në konfuzion publikun duke e vendosur marihuanën në grupin e drogave “më të forta”.

Në Britani droga klasifikohet varësisht nga dëmi që ajo shkakton, derisa në klasën A gjenden drogat më të rrezikshme. Qeveria tani do që kanabisi të vendoset nga klasa C në klasën B, prandaj edhe dënimet për posedim do të ishin më të mëdha.

Dhoma e Lartë e parlamentit britanik ka pranuar klasifikimin e ri, derisa Dhoma e Ulët, e cila është më e fuqishme, qysh në fillim të muajit ka miratuar këtë masë.
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

MesazhTitulli: Re: “Koleksion me çudira„    “Koleksion me çudira„ - Faqe 4 I_icon_minitimeFri Apr 22, 2011 6:40 am

Fotografia e familjes në kuletë e bën policin të mirë
Fotografia e gruas dhe fëmijëve në kuletë do të duhej t’i parandalonte policët të pranojnë mito apo në çfarëdo mënyrë tjetër të shkelin ligjin dhe “rregulloren e brendshme”, shpreson kryetari i komunës meksikane Aguascalientes.

Policët e qytetit në Aguascalientes, në veriperëndim të Meksikos, do të duhet të bartin fotografinë e familjes së tyre në kuletë, që të mos lëshohen në keqpërdorime apo korrupsion, ka deklaruar të mërkurën kryetari i komunës lokale.

"Secili polici do të duhet të bart fotografinë e familjes në kuletë: çdo herë që ta hap do të shoh bashkëshorten dhe fëmijët e tij, dhe do t’i bie ndërmend e keqja që do t’u sillte atyre në rast të veprimeve të palejueshme", ka deklaruar kryetari i komunës Gabriel Arellano në një konferencë të organizuar për media.

Qëllimi është që 1.600 policë të qytetit “të ndjehen të turpëruar” kur të mos bëjnë atë që e kanë detyrim të bëjnë", ka vazhduar ai.

Prej fillimit të vitit 2008, 67 policë nga Aguascalientes janë marrë në pyetje për shkak të “shkeljes së rregullores së brendshme", derisa 20 prej tyre janë nën hetim.
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

Tetëvjeçari i pakënaqur përplasë automjetin e mësueses
Një nxënës tetëvjeçar gjerman i cili deshi t’i ankohet nënës së tij sepse ishte larguar nga ora e mësimit mori automjetin e mësueses dhe e përplasi atë, ka thënë policia.

Djaloshi, i përjashtuar nga ora e mësimit për prishje të rendit, i ka grabitur çelësat e mësueses derisa ajo nuk po shikonte dhe arriti ta ndezë atë, ta nis dhe ta fus automjetin në shpejtësinë e parë.

"Burri i vogël voziti për 25 metra para se të përplaset në një Volvo, gjithashtu i parkuar në parkingun e shkollës", ka thënë një zëdhënës policor në qytetin gjerman Zwickau të enjten.

Më vonë, djaloshi i ka thënë policisë se ka dashur të vozis në shtëpi për t’u ankuar tek nëna e tij për faktin që mësuesja e kishte përjashtuar nga ora e mësimit.

Policia ka vlerësuar se dëmin të cilin e shkaktuar ai të jetë rreth 8.00000 euro
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

MesazhTitulli: Re: “Koleksion me çudira„    “Koleksion me çudira„ - Faqe 4 I_icon_minitimeFri Apr 22, 2011 6:41 am

Pinguinët homoseksualë kapen në hajni
Punëtorët e një kopshti zoologjik në Kinë kanë ndarë një çift të pinguinëve homoseksualë nga pjesa tjetër e grupit sepse ata të dy, nga dëshira për trashëgimi, kanë vjedhur vezët nga çiftet tjera.

Pinguinët homoseksualë janë kapur duke vjedhur vezët nga çiftet heteroseksuale në kopshtin zoologjik Polar Land të qytetit kinez Harbin. Në këtë vepër i ka shtyrë dëshira e natyrshme për tu bërë prindër.

Çifti i pinguinëve ka zëvendësuar vezët me gurë për të fshehur krimin e tyre, mirëpo prapëseprapë janë kapur dhe janë ndarë nga grupi i tyre.

Punëtorët e kopshtit zoologjik kanë ndarë meshkujt nga pinguinët tjerë për të evituar këto probleme në sezonin e klloçitjes së vezëve.

''Një prej detyrave të meshkujve të rritur është që të ruajnë vezët, mirëpo edhe përkundër faktit se nuk kanë predispozitat biologjike për trashëgimi, ekziston dëshira natyrore'', ka thënë një prej rojtarëve të kafazit me pinguinë.

''Ky nuk është diskriminim. Na duhet t’i ndajmë përndryshe marrëdhëniet në tërë grupit do të prishen'', ka thënë ai.
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

MesazhTitulli: Re: “Koleksion me çudira„    “Koleksion me çudira„ - Faqe 4 I_icon_minitimeFri Apr 22, 2011 6:41 am

Fëmijët dehen me “ujë” të restorantit
Një burrë kinez është duke kërcënuar me veprime ligjore pasi që një restorant i ka dehur dy djemtë e tij, duke u shërbyer alkool në vend të ujit mineral.

Kamerierët gabimisht u dhanë djelmoshave, të moshës 10 e 12 vjeç, një shishe të ujit mineral e cila përmbante alkool të pastër, raporton gazeta lokale Bandao City Daily.

Babai i tyre, zotëriu Sun, është duke kërcënuar me veprime ligjore pasi që ka mbetur i pakënaqur me ofertën e restorantit për një zbritje të çmimit dhe një lakër pa pagesë.

Ai kishte ftuar disa miq dhe të afërm për një ndejë në restorantin e një supermarketi në qytetin Qingdao, dhe ata kishin porositur ujë mineral për djemtë.

"Kamerieri u ndihmoj djemve të mbushin gotat e tyre me ‘ujë’, dhe ata i pinë", thotë Sun.

"Kah fundi i darkës, ne vërejtëm se djemtë po mbeteshin pa frymëmarrje të duhur dhe nuk kishin shikim të qartë. Pos kësaj, atyre iu vinte edhe erë e fuqishme alkooli", ka shtuar ai.

Në fund doli se shishja e ujit ishte mbushur me alkoolin e mbetur, të cilin kamarierët e kishin mbledhur derisa po pastronin tavolinat.
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

Zgjon gruan nga koma, duke i kafshuar gishtërinjtë e këmbës
Një kinez ka arritur që me sukses të zgjojë gruan e tij nga koma pas 10 vitesh, duke i kafshuar gishtërinjtë e këmbës

Zhang Kui, nga Shenyang, ka thënë se ka provuar çdo gjë që i ka rënë në mend për të zgjuar gruan e tij pasi që ajo pësoi një lëndim koke në një aksident industrial.

"Kam lëshuar radion, kam kënduar dhe kam folur me të, madje e kam gudulisur, por asnjë prej tyre nuk funksionit”, ka thënë ai për gazetën kineze Liao Sheng Evening Post.

"Dikur mu kujtua se dikush më kishte thënë se shputat janë qendra e shumë nervave. Thashë ta provoj nëse mund ta zgjojë duke i kafshuar shputat e saj", ka thënë Zhang.

Ai filloi t’i kafshojë gishtërinjtë e këmbës së saj me butësi dhe kështu ka bërë gjatë 10 viteve të fundit, derisa ajo papritmas nuk e shtrëngoi kyçin e këmbës së saj.

"U rrëqetha. Ishte sikur një person i vdekur të ta shtrëngojë dorën", ka thënë ai.

Gruaja e tij, Lv Fengshuang, tani mund të lëviz duart e saj dhe të buzëqeshet, edhe pse ende nuk është në gjendje të flasë.

Çifti ka qenë i martuar për 27 vite dhe Zhang tani është duke shpresuar në ndonjë mrekulli, që të dëgjoj sërish zërin e saj.
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

MesazhTitulli: Re: “Koleksion me çudira„    “Koleksion me çudira„ - Faqe 4 I_icon_minitimeFri Apr 22, 2011 6:42 am

Kujt në Evropë i nevojitet prezervativi më i gjatë?!
Francezët pohojnë se kanë nevojë për prezervativët më të mëdhenj në Evropë, derisa grekët janë të kënaqur me prezervativët më të vegjël, ka dëshmuar një hulumtim.

Studimi i Institutit Këshillimor për prezervativë në Singen të Gjermanisë ka bërë një anketë në të cilin 10.400 meshkuj nga 25 shtete evropian janë lutur të matin organin e tyre gjenital dhe të fusin ato të dhëna në një bazë të caktuar të dhënave.

Sipas anketës, francezët kanë pohuar se në mesatare u nevojitet prezervativ i gjatë prej 15.48 centimetrash, që është rreth tri centimetra më i gjatë se për grekët, kërkesat e të cilëve kanë qenë më modestet.

Drejtori i Institutit gjerman Jan Vinzenz Krauze ka thënë së të dhënat janë grumbulluar në periudhën prej tetë muajsh. Krauze nuk ka dashur të përgjigjet në pyetjen nëse francezët të cilët kanë marrë pjesë në anketë kanë qenë të sinqertë.

Qëllimi i anketimit ka qenë vetëdijesimi i të rinjve për të përdorë prezervativë gjatë marrëdhënieve seksuale.
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

MesazhTitulli: Re: “Koleksion me çudira„    “Koleksion me çudira„ - Faqe 4 I_icon_minitimeFri Apr 22, 2011 6:42 am

Çifti nga Chicago presin puthjen e parë deri në altar
Nuk dëshiron të puthet në takimin e parë? E çka thoni të prisni deri në martesë?

Melody LaLuz dhe Claudaniel Fabien nga Chicago e SHBA-ve kanë ndarë puthjen e tyre të parë të shtunën para altarit. Që të dy japin mësim për abstenim ndaj marrëdhënieve seksuale në shkollat publike dhe kanë praktikuar atë që kanë predikuar tek studentët e tyre tinejxherë.

Gazeta “The Chicago Tribune” raporton se çifti nuk ishte puthur asnjëherë më parë dhe asnjëherë nuk kanë qenë të vetmuar brenda një shtëpie.

Një mikeshë e Laluz ka thënë se mysafirët e dasmës brohoritën gjatë puthjes dy-minutëshe në mes të nuses 28 vjeçare dhe dhëndrit 30 vjeçar.

LaLuz dhe Fabien thonë se nuk kanë brenga se si do të kalojnë muajin e tyre të mjaltit në Bahama
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

MesazhTitulli: Re: “Koleksion me çudira„    “Koleksion me çudira„ - Faqe 4 I_icon_minitimeFri Apr 22, 2011 6:44 am

Arsyetim për udhëtarët të cilët vonohen për shkak të metrosë
Udhëtarët të cilët vonohen në shkollë apo në punë për shkak të vonesave në metronë njujorkeze, munden që nga ndërmarrja e qytetit për transport publik të kërkojnë arsyetim e cila më pas do t’u dorëzohet arsimtarëve apo shefave.

Agjencia New York City Transit i ka njoftuar udhëtarët se ka filluar të lëshojë arsyetime në formë dëshmie se ata nuk gënjejnë kur vonohen pas vozitjes me metro.

Udhëtarët kërkesat e tyre i kërkojnë me telefon, derisa kompani kontrollon datën dhe kohën e vonesës si dhe vërtetim zyrtar me të gjitha detajet e dërgon me anë të postës elektronike në afat prej dy javësh.

Agjencia brenda vitit lëshon rreth 34.00000 vërtetime mbi vonesat.
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

MesazhTitulli: Re: “Koleksion me çudira„    “Koleksion me çudira„ - Faqe 4 I_icon_minitimeFri Apr 22, 2011 6:44 am

Dehet sepse nuk gjen alkoolistët anonimë
Kur gruaja e një biznesmeni të pasur u humbi rrugës për në takimin e alkoolistëve anonimë, nuk u ndal për të pyetur se në cilin drejtim të shkojë. Ajo në fakt u ndal në dyqan për të blerë dy litra verë të cilat shpejt i piu. Policia ka thënë se ajo është vozitësja më e dehur që kanë pasur rastin deri më tani të ndalojnë.

Pasi që policia e ka ndaluar për shkak të vozitjes së shpejt dhe të çmendur, Jane Hofmann ka qenë aq e dehur sa nuk ka qenë në gjendje as të fik motorin e automjetit.

Me 4.17 promilë në gjak, policët kanë vërtetuar se ajo ka qenë gruaja më e dehur që kanë ndaluar ndonjëherë. Kufiri i lejuar e alkoolit në gjak në Britani është 0.8 promilë.

Kur është ndaluar, ajo ka qenë tepër e dehur për të fikur motorin, e rrugës për në stacionin policor ajo është alivanosur disa herë prandaj është dashur që ta drejtojnë për në spital.

Fati në fatkeqësi është se policia e ka ndaluar me kohë!
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

MesazhTitulli: Re: “Koleksion me çudira„    “Koleksion me çudira„ - Faqe 4 I_icon_minitimeFri Apr 22, 2011 6:45 am

Balona qetësues nga sapuni
Këshilli i qytetit të Boltonit në Britani të Madhe ka vendosur që të rinjtë e dehur dhe të shfrenuar t’i zbavit me shpërndarjen e "pajisjes" për të fryrë balona nga sapuni dhe kështu të ulë sjelljen e dhunshme nëpër rrugët e qytetit!.

Lodrat e kaltra dhe portokalli do t’i shpërndajnë policët vullnetarë çdo të shtunë të muajit dhjetor.

Në këtë aksion, të cilin e ka propozuar organizata “Be Safe Partnership”, e të cilën e ka pranuar Këshilli i qytetit të Boltonit, zjarrfikësit dhe policia, shumë e konsiderojnë vetëm gjuajtje të parave të tatimpaguesve.

'Shpesh na bëjnë dëm në dyqan të dehurit agresivë dhe nuk mendoj se fryrja e balonave do të ndikoj që ata të qetësohen. Ka shumë gjasa që ata do të fryjnë balonat në drejtim të kalimtarëve të rastit”, thotë Elizabeth Edwards, pronare e një dyqani.

''Nuk dua të paguaj tatim nëse ata do ta shpenzojnë në këtë mënyrë”, ka shtuar ajo.
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

MesazhTitulli: Re: “Koleksion me çudira„    “Koleksion me çudira„ - Faqe 4 I_icon_minitimeFri Apr 22, 2011 6:45 am

Gruaja gjen 14 gjarpinj në dhomën e saj të fjetjes
Një grua australiane ka menduar se ishte duke parë një ëndërr të keqe kur i gjeti 14 gjarpinj në dhomën e saj të fjetjes.

Esther Honegger,nga qyteti Fannie Bay në Northern Territories, ka thënë se ishte “tmerruar” kur pa 14 gjarpinjtë në tepih.

"Thashë me vete 'Oh Zot, a thua sa janë?',"ka thënë ajo për gazetën lokale Northern Territorian. "Unë i urrej gjarpinjtë dhe kudo që sillesha, para apo prapa, shihja një tjetër".

"Ata ishin gjithandej, një ishte mbledhur rreth jastëkut tim, një rreth karriges, dhe kur dola jashtë një ishte në korridor, tjetri në parmak dhe një tjetër shkallë”, ka shtuar Honegger.

"Ishte si një ankth. Kudo që ktheja kokën ata shfaqeshin", ka shtuar ajo.
Instruktorja e vozitjes thirri miqtë e saj, të cilët ajo thotë se nuk i besuan, e më pas thirri policinë të cilët i thanë të thërrasë lidhjen telefonike e cila punon 24 orë në ditë me gjarpinjtë.

Kapësi i gjarpinjve Geoff Brouff erdhi në shtëpinë e saj dhe arriti të kap shtatë nga gjarpinjtë më të ri.

Por mëngjesin e nesërm ai pranoi edhe një thirrje të xhindosur nga zonja Honegger e cila kishte gjetur edhe tjerë. Të nesërmen ajo gjeti edhe dy gjarpinj.
Tani ajo është duke shpresuar se të gjithë gjarpinjtë janë kapur.
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

Rëntgeni zbulon hajnin
Tinejxheri amerikan ka tentuar të fshijë keqbërjën e tij duke i gëlltitur vathët të cilët i kishte vjedhur, mirëpo kjo nuk i ka bërë punë. Është arrestuar nën dyshimin për vjedhje dhe i është nënshtruar kontrollit me rëntgen.

Policia amerikane ka arritur falë rrezeve rëntgen të gjej vathët që ky i ri i kishte vjedhur nga qendra tregtare “JCPenney” në Naples të Floridas.

Autoritetet kanë njoftuar se William Colburn do të paditet për vjedhje dhe fshehje të dëshmive. Zëdhënësi i policisë së Naples ka thënë se roja i qendrës tregtare e ka parë 18-vjeçarin Colburn se si nga vitrina po vidhte vathët dhe po i vendoste në bocën e ujit.

Kur Colburn e hetoi se roja po i afrohej, ai piu ujin, e bashkë me të edhe vathët.
Policia ka njoftuar se kontrolli me rëntgen ka dëshmuar se vathët gjenden në lukthin e të dyshuarit. Zëdhënësi nuk ka mundur të thotë nëse hajnit të ri do t’i duhet ndihma mjekësore.
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

MesazhTitulli: Re: “Koleksion me çudira„    “Koleksion me çudira„ - Faqe 4 I_icon_minitimeFri Apr 22, 2011 6:46 am

Holandezi rekorder në dhurimin e spermës
Si duket kur kohën tuaj të lirë t’ia dedikoni shëtitjes nëpër Evropë me qëllim të dhurimit të spermës, ndoshta këtë do të na mund të na e përshkruaj holandezi nga qyteti Maastricht. Ai është shpallur rekorder botërorë për “zbrazje” humanitare dhe tani numëron dyzetë e gjashtë fëmijë.

Holandezi Ed Houben jozyrtarisht është shpallur si dhuruesi më aktiv i spermës në botë. Me spermën e tij kanë mbetur shtatzënë 46 gra me të cilat mbanë kontakt të rregullt, e në shumë raste marrëdhënia është bërë miqësi e vërtetë.

Se sa larg shkon mirëkuptimi i Edit për vështirësitë me sterilitet, flet edhe fakti se pasi që ka përmbushur kuotën në klinikën për fekondim artificial prej 25 dhurimeve ka bërë aq reputacion sa që njerëzit kanë filluar ta kontaktojnë privatisht për tu ndihmuar me spermën e tij për të realizuar trashëgiminë e tyre.

“Këtë e bëj sepse e di sa e dëshpëruar mund të jetë dëshira për fëmijë. Pos kësaj, zvarritja nëpër klinika për fekondim mund të merr jashtëzakonisht shumë kohë dhe shumë para”, sqaron Ed pse ka vendosur që të kontribuoj në dhurim.

Sot Ed udhëton nëpër Evropë dhe rri nëpër hotele ku takon gra dhe çifte. Pas njohjes çifti merr epruvetën me spermën e tij dhe i lë që të kryen gjënë delikate vetëm. Nganjëherë, natyrisht, çiftet e vizitojnë edhe në shtëpinë e tij.
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

MesazhTitulli: Re: “Koleksion me çudira„    “Koleksion me çudira„ - Faqe 4 I_icon_minitimeFri Apr 22, 2011 6:46 am

Gruaja thërret policinë pasi që burri, 82-vjeçar, merr Viagra
Një burrë 82-vjeçar italian i cili ka marrë një pilulë Viagra ka frikësuar aq shumë gruan e tij sa që ajo thirri policinë.

Giovanni di Stefano, nga qyteti i Palermos, ishte eksituar aq shumë sa që gruaja e tij mendoi se do të pësonte sulm në zemër prandaj thirri numrin 999 – që është numri i policisë në Itali.

"Policët nuk bënë asgjë, por prania e tyre kishte efektin e dëshiruar. Ai humbi interesim e tij për të bërë dashuri bukur shpejt", ka thënë një mik i familjes.

Gruaja e tmerruar 69-vjeçare, Carla, i ka thënë policisë: "Ai është 82 vjeçar prandaj mendova se një dashuri aq e madhe do të mund të kishte pasoja vdekjeprurëse".
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

MesazhTitulli: Re: “Koleksion me çudira„    “Koleksion me çudira„ - Faqe 4 I_icon_minitimeFri Apr 22, 2011 6:47 am

Djaloshi, nëntëvjeçar, shkruan librin se si të flitet me vajza
Një djalosh nëntëvjeçar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka publikuar librin e quajtur “Si të flisni me vajzat”.

Libri i Alec Grevenit filloi si një projekt i shkrimit kreativ në shkollën e tij në Castle Rock të Colorados.

Pamfleti i tij i shkruar me dorë është shitur nga 5 dollarë në panairin e librit të shkollës ku u bë edhe më i shituri.

Gazetat lokale shkruan për këtë ngjarje, me pas ai u ftua në një emision televiziv që edhe e solli atë në sipërfaqe për të nënshkruar kontratë me shtëpinë botuese HarperCollins.

Tani libri i tij mund të gjendet në 46 faqe në mbarë Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

"Kam parë se shumë djem kishin telashe të flasin me vajzat" ka thënë Alec për gazetën e njohur amerikane “New York Post”. "Nëse unë them tung dhe ti ma kthen me tung, sigurisht kemi një fillim të mbarë", ka thënë ai.

Këshillat e tij për djemtë përfshinë thonë – mos u fryni më, mos e teproni me komplimente dhe kini kujdes nga “vajzat e bukura".

"Është lehtë të vërehen vajzat e bukura sepse ato kanë vathë të mëdhenj, fustane të shtrenjta dhe shumë stoli", shkruan ai në kapitullin e tretë. "Vajzat e bukura janë si automjetet që kanë nevojë për shumë vaj".

Ai vazhdon se: "Zgjidhja më e mirë për djemtë është një vajzë e rregullt. Mbani mend, disa vajza të bukura janë të pandjenja kur vjen puna tek djemtë. Mos u lejoni të ju kapin".
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

MesazhTitulli: Re: “Koleksion me çudira„    “Koleksion me çudira„ - Faqe 4 I_icon_minitimeFri Apr 22, 2011 6:48 am

Gjen 10.00000 funte të bëra copë e grimë në mbeturina
Pastruesi britanik i ka gjetur në mbeturina 10. funte (11.534 euro) dhe ato i ka lajmëruar në polici. I kanë thënë që mundet t’i mbajë. Për arsyen e thjeshtë, monedhat ishin të bëra copë e grima.

Graham Hill ka pasur fatkeqësi të pabesueshme në fat. Ka gjetur shumë para në kontejnerin e mbeturinave në rrugën kryesore Lincoln Central në Lincolnshire, por ato ishin copa-copa. Më saktë, bëhet fjalë për 10.00000 funte në kartëmonedha prej dhjetë e njëzet.

Pastruesi i ndershëm i ka dërguar në polici, mirëpo atje i kanë thënë se askush nuk e ka paraqitur humbjen e parave, dhe se mund t’i mbajë për vete pasi që t’i ketë nën posedim për gjashtë muaj, periudhë kjo e cila sapo ka kaluar.

Për më shumë, nëse Hill arrin t’i bëj bashkë, kartëmonedhë për kartëmonedhë, paratë e tilla do të mund t’i përdorte normalisht, apo edhe t’i ndërrojë me të reja.
Sponsored content

MesazhTitulli: Re: “Koleksion me çudira„    “Koleksion me çudira„ - Faqe 4 I_icon_minitime

“Koleksion me çudira„
Mbrapsht në krye 
Faqja 4 e 7Shko tek faqja : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Çudira nga Bota, faqja më e madhe shqiptare në Facebook!

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mjeksia-Grup :: Kendi i Lajmeve :: Kuriozitete-
Kërce tek: