Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Më 29 gusht Kuvendi do të shqyrtojë tetë projektligje

Shko poshtë 
AutoriMesazh
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

<b>Postime</b> Postime : 9044

Më 29 gusht Kuvendi do të shqyrtojë tetë projektligje  Empty
MesazhTitulli: Më 29 gusht Kuvendi do të shqyrtojë tetë projektligje    Më 29 gusht Kuvendi do të shqyrtojë tetë projektligje  I_icon_minitimeFri Aug 26, 2011 6:37 am

Kryesia e Kuvendit të Republikës së Kosovës, në mbledhjen e sotme të drejtuar nga kryetari Jakup Krasniqi e në të cilën merrnin pjesë edhe kryetarët e grupeve parlamentare, ka përcaktuar rendin e ditës për seancën e 29 gushtit.

Në këtë seancë do të shqyrtohen për herë të parë tetë projektligje: Projektligji për të drejtat e autorit dhe të drejtave të përafërta, Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për shtetësinë e Kosovës, Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për financimin e subjekteve politike, Projektligji për mbeturina, Projektligji për Hekurudhat Kosovës, Projektligji për Agjencinë Kosovare të Forenzikës, Projektligji për shitjen e banesave për të cilat ekziston e drejta banesore dhe Projektligji për fshatin Hoçë e Madhe.

U dakordua që ky rend dite të plotësohet më pika të tjera, në rast se komisionet paraqesin raportet me rekomandime për projektligje që janë në shqyrtim.

Kryesia shqyrtoi gjithashtu kërkesën e Organit Shqyrtues të Prokurimit Publik për caktimin e pagave, shtesave dhe benificioneve të punonjësve të këtij organi, me ç’rast vlerësoi se ajo nuk është e adresuar mirë dhe se kjo çështje nuk është në kompetencë të Kuvendit dhe Kryesisë.

Në mbledhjen e sotme, kryesia shqyrtoi edhe kërkesën e Përfaqësuesit Civil Ndërkombëtar dhe të Përfaqësuesit të Zyrës Ndërlidhëse të Komisionit Evropian në Kosovë, për shtyrjen e shqyrtimit të dytë Projektligjit për Transmetuesin publik dhe të Projektligjit për Komisionin e Pavarur për Media.

U konstatua se periudha dymujore e shqyrtimit të këtyre projektligjeve në komisionin përkatës parlamentar nuk ka përfunduar ende dhe se komisioni duhet ta vazhdojë punën e tij duke i kërkuar këtyre organizmave ndërkombëtarë dërgimin e ekspertëve të tyre që të jenë pjesë në procesin e amendamentimit të projektligjeve dhe - nëse është nevoja - edhe pjesë e një debati në të cilin do të merrnin pjesë edhe kryetari dhe Kryesia e Kuvendit. /Telegrafi/
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Më 29 gusht Kuvendi do të shqyrtojë tetë projektligje
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Kuvendi i shtatë zgjedhor i Lidhjes Demokratike të Kosovës ka nisur punimet të dielën, ku 355 delegatë do të vendosin për zgjedhjen e strukturave udhëheqëse, kryetarit dhe këshillit të përgjithshëm të partisë. Kuvendi është hapur me intonimin e himnit sht
» Rigjykimi i Haradinajt më 18 gusht?
» Më 31 gusht bisedohet për demarkacionin me Serbinë
» Jahjaga do të shqyrtojë rikandidimin për presidente
» Shqyrtohen shtatë projektligje

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mjeksia-Grup :: Kendi i Lajmeve :: Lajmet-
Kërce tek: