Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Në kabllogramet e Wikileaksit ka edhe trillime!

Shko poshtë 
AutoriMesazh
dr.FjoollaaH™
WebMaster
WebMaster
dr.FjoollaaH™

<b>Postime</b> Postime : 9044

Në kabllogramet e Wikileaksit ka edhe trillime!  Empty
MesazhTitulli: Në kabllogramet e Wikileaksit ka edhe trillime!    Në kabllogramet e Wikileaksit ka edhe trillime!  I_icon_minitimeThu Sep 08, 2011 8:08 am

Zëvendëskryeministri Hajredin Kuçi, është zyrtari i radhës që reagon lidhur me publikimin e kabllogrameve nga WikiLeaks, të marra nga departamenti i shtetit amerikan.

“Ka diçka të vërtetë dhe diçka që s’është thënë asnjëherë, që janë trillime. PDK-ja ka nevojë për reforma për njerëz të ri gjithmonë në kuptimin simbolik, në anën tjetër nuk është thënë për emra të përveçëm. Unë asnjëherë nuk flas për emra të përveçëm. Do të thosha që raporti me luftën është e vetmja vlerë që fillimisht më ka lidh me PDK-në. Unë nuk e di kush ka trilluar, mund ta pyetni dikë tjetër, por e them sinqerisht që dy nga emrat e përfolur i kam 90 % më tepër miq se të tjerët”, ka deklaruar Kuçi, raporton Koha.

Këto komente ai i ka bërë pas takimit të parë formal që ka pasur me ambasadorin gjerman në Kosovë, Ernst Reichel. Kuçi ka thënë se kanë biseduar për marrëdhëniet Kosovë-Gjermani, nënshkrimin e marrëveshjeve bilaterale, si dhe ka paralajmëruar se ndër marrëveshjet që do të lidhen së shpejti është edhe ajo për ekstradim. Ndërsa diplomati gjerman ka përmendur edhe njëherë përkushtimin e Gjermanisë për të ndihmuar Kosovën në sfera të ndryshme. /Telegrafi/
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.mjeksia-grup.tk

Në kabllogramet e Wikileaksit ka edhe trillime!
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Besim Beqaj edhe ministër, edhe biznesmen
» Thaçi edhe me LDK-në, edhe me AAK-në
» Nokia X2, edhe i mençur edhe i lirë
» Tadic: Edhe Evropa, edhe Kosova
» KEK-u: Edhe investime, edhe reduktime

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mjeksia-Grup :: Kendi i Lajmeve :: Lajmet-
Kërce tek: