Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Dell ka “simpati” për FER-in

Shko poshtë 
AutoriMesazh
iliriana
Studentë i FM-së
Studentë i FM-së
iliriana

<b>Postime</b> Postime : 3702

Dell ka “simpati” për FER-in Empty
MesazhTitulli: Dell ka “simpati” për FER-in   Dell ka “simpati” për FER-in I_icon_minitimeThu Nov 18, 2010 6:43 pm

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Christopher Dell, e ka quajtur zhvillim pozitiv daljen në skenë të partive të reja që, siç tha ai, duan të definojnë një të ardhme më të mirë për Kosovën.
“Për një kohë të gjatë ju u keni kërkuar njerëzve që të përfshihen dhe të dalin me ide të reja. Andaj jam i lumtur që shoh parti të tilla që duan të shohin një të ardhme më të mirë për shtetin e tyre dhe ky është një zhvillim i rëndësishëm”, tha Dell pas një takimi me udhëheqësit e partisë “Fryma e Re”.

Ambasadori amerikan mohoi se do të takojë përfaqësues të Lëvizjes “Vetëvendosje”, parti e cila po ashtu ka dalë së fundi në skenën politike kosovare dhe për herë të parë do të garojnë në zgjedhjet e 12 dhjetorit.

I pyetur për pjesëmarrjen e politikanëve që janë nën hetime, diplomati amerikan tha se “është detyrë e KQZ-së që t’i hetojë ata dhe të zbatojë një standard të qëndrueshëm për të gjithë”, njofton REL.

Ditë më parë, zyrtarë të lartë të EULEX-it, janë shprehur se nuk është në të mirën e imazhit të Kosovës që politikanët që janë nën hetime të kandidojnë në garën elektorale për zgjedhjet e përgjithshme të 12 dhjetorit.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Dell ka “simpati” për FER-in
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Dell e “hesht” PDK-në
» Dell përkrah rivendosjen e doganave në veri
» Edhe Dell me ministrat në Bullgari
» ‘Fryma e Re’ takon ambasadorin Dell
»  Thaçi, Mustafa e Pacolli konsultohen me Dell-in

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi