Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Faliminderit per viziten!

Nese keni deshire qe te i lexoni te gjitha seksionet e forumit ju sygjerojm qe te regjistroheni, seksionet te cilat nuk mund te i leconi pa u regjistruar jane: Prodhime Tona, Libra Shqipë, Libra te huaj, Seminare Mjeksore, Teste te Provimeve etj. Andaj behu pjese e jona, regjistrimi juaj ndihm per dike.

Me rrespekt Saffi i M-G

Www.Mjeksia-Grup.tk
Www.Mjeksia-Grup.com
Www.Mjeksia-Grup.yforum.biz

Mjeksia-Grup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mjeksia-Grup

Dell e “hesht” PDK-në

Shko poshtë 
AutoriMesazh
iliriana
Studentë i FM-së
Studentë i FM-së
iliriana

<b>Postime</b> Postime : 3702

Dell e “hesht” PDK-në  Empty
MesazhTitulli: Dell e “hesht” PDK-në    Dell e “hesht” PDK-në  I_icon_minitimeSun Jan 16, 2011 3:58 pm

Deklaratat e fundit të ambasadorit amerikan Christopher Dell, i ka mbyll për media zyrtarët e lartë të PDK-së.

Intervista e botuar në Kohën Ditore të shtunën dhe të dielën, e ambasadorit të SHBA-së në Prishtinë, i ka “heshtur” zyrtarët e lartë të PDK-së, me deklaratën e tij se në Qeveri të re të Kosovës duhet të hyjnë njerëz kredibilë dhe me “duar të pastra”.
I vetmi Rrustem Mustafa ka pranuar të shtunën t’u përgjigjet thirrjeve të Kohës Ditore, ndonëse as ai nuk ka dashur të komentonte asgjë nga deklarata e ambasadorit.

“Dua të rezervohem nga komentimet në këtë kohë, sepse më 25 të këtij muaji e kam një seancë gjyqësore”, ka thënë Mustafa, përmes një bisede të shkurtër telefonike. Edhe më shkurt ka folur për të kaluarën e tij. “S’kam bërë kurrë asgjë të keqe”, është shprehur ai.

Mustafa, si njëri nga nënkryetarët e PDK-së, më herët ka qenë i dënuar me katër vjet burgim, nën akuzën se ka kryer krime lufte. Bashkë me të, në kuadër të të ashtuquajturit “Grupi i Llapit”, ishte dënuar edhe Latif Gashi, me gjashtë vjet burgim. Të dy tash janë në listën e kandidatëve të PDK-së që kanë fituar numër të mjaftueshëm të votave për t’u bërë deputetë të ardhshëm të Kuvendit të Kosovës.

Por, nëse i nominuari i PDK-së për kryeministër, Hashim Thaçi, mandatohet për krijimin e Qeverisë dhe vendos ta dëgjojë këshillën e ambasadorit Dell, as njëri e as tjetri nuk do kenë mundësi që të kenë poste ministrore.

Respektimi i këshillës së ambasadorit amerikan do ta linte jashtë ekzekutivit edhe njërin nga ministrat, me të cilët është mburrur PDK-ja gjatë fushatës së fundit zgjedhore - Fatmir Limajn. Ministri në largim i Postë-Telekomunikacionit e ka një problem tjetër - është bastisur nga EULEX-i dhe tash është nën hetime. Të tillët Delli nuk ka dëshirë t’i shohë në Qeveri së paku derisa të kryhen hetimet ndaj tyre
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Dell e “hesht” PDK-në
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Dell ka “simpati” për FER-in
» Shakaja e Wikipedia: Dell, Mbreti i Kosovës
» ‘Fryma e Re’ takon ambasadorin Dell
» Edhe Dell me ministrat në Bullgari
»  Dell kërkon një proces zgjedhor demokratik

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi